top of page

Hartverwarmende

reacties

M.D.

Bij deze wil ik jullie graag bedanken voor dit attente gebaar, precies op een moment dat zo'n warm gebaar grote betekenis kan krijgen. Het kussentje is heel handig en goed bruikbaar, maar het gevoel dat er al aan je gedacht is door vrouwen die wellicht hetzelfde hebben doorgemaakt of dit met dierbaren hebben meegemaakt, is ook een grote troost!!​

L. van den B.

Bedankt voor het fantastische kussentje! Het voelde vanaf de eerste seconde zo heerlijk: niet alleen lichamelijk maar zeker ook de warmte die het uitstraalde. 

A.S.

Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de heartpillow's.

Heb ze veel gebruikt en gebruik ze nog om te slapen.  

Bezoek wat ik mocht ontvangen zei vaak wat n leuke hartjes kussentjes!

I.B.

Beste mevrouw van viva vittoria,

Het kussen heb ik veel gebruikt en ook de mooie tekst, op het begeleidende briefje, was een enorme steun!

Dit maakt echt verschil, wat een mooi gebaar!!

L.N.

Lieve makers van Viva Vittoria,

Ontzettend bedankt voor het hele leuke en fijne kussentje.

Het ligt echt een stuk lekkerder 's nachts en ik gebruik het kussentje ook wanneer ik een heel stuk ga lopen.

Super! BEDANKT!!! 

Warme groeten,

E.B.

Bij mijn moeder is vorige week een borst afgezet. Met het hartvormig kussentje dat zij gekregen heeft, is ze heel blij. Ze staat er, spreekwoordelijk gesproken, mee op en gaat er mee naar bed.

Met dank,

Haar dochter,

H. vd. K

Bij deze wil ik jullie bedanken voor het hartvormige kussentje.

Voor dit moment proberen we er maar zo positief mogelijk in te staan en ik weet zeker dat jullie hartvormige kussentjes hier  aan mee helpen, die kleine dingetjes die je toch wel goed doen.

Anoniem

Ik wil even mijn complimenten geven. Ik wil jullie bedanken hiervoor want het is voor mij een geweldige uitvinding. Ik heb er zoveel baat en plezier van met van alles. Slapen ,zitten, in de auto , helemaal super!!

W. aan den T. 

Lieve mensen, 

Wat een verrassing lag er op me te wachten toen ik terugkwam van mijn operatie. Hartelijk dank hiervoor. Een fantastisch gebaar, doet een mens goed.

Met dank aan

Hierbij bedanken wij onze sponsors voor hun bijdrage!

Stichting Vrienden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis te ’s-Hertogenbosch, Johan van den Acker Textielfabriek B.V. te Gemert, Ankie van den Meerendonk uit Vught, R.P.M. Oomens van OWKNotarissen te Vught, Eliane Geurts (website/communicatie), de verpleegkundigen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis die stoffen voor ons verzamelen en iedereen die een donatie heeft gedaan, hetzij financieel of in de vorm van lappen stof. Heel veel dank!

bottom of page