top of page

WAT WIJ DOEN

01

Heartpillows

Met liefde

op maat gemaakt

In principe is het niet nodig om je heartpillow te wassen (liever niet zelfs) omdat je het over je kleding gebruikt. Het kan natuurlijk voorkomen dat het kussentje een opfrisbeurt nodig heeft. 

Heeft je heartpillow echt een wasbeurt nodig? Dat kan!

Het kussentje wordt gemaakt van katoen, evenals de vulling, en is dus wasbaar. Dat kan met de hand of eventueel in de machine op 30*C (bij voorkeur in een waszakje). Om de vulling wat los te kloppen, kun je het daarna in de droger met een paar tennisballen drogen, al zal de vulling daarna misschien niet meer zo lekker zacht zijn.

Onze heartpillows

Onze kussentjes zijn op te halen op een van onze twee locaties. Voor meer informatie, zie onze contact pagina.   

HEARTPILLOW

Ideaal als je een borstoperatie hebt ondergaan en ook erg geschikt voor mensen met een slijmbeursontsteking in de schouder. Het kussentje vermindert namelijk de spanning in de schouder. Het is ook erg handig voor mannen om  klachten te verminderen na een prostaatoperatie. 

WhatsApp Image 2023-08-02 at 17.11.47 (1).jpeg

INFUUSKUSSENTJE

Het infuuskussentje is er in twee varianten. Het ene kussentje is lekker zacht en wordt gegeven aan patiënten die op de infuuskamer regelmatig medicatie via een infuus krijgen. Het andere is wat steviger, die noemen we Jantje 2.0 en wordt gegeven aan patiënten na een grote buikoperatie. Ook fijn na bijvoorbeeld een gastric bypass operatie of open hart operatie om tegendruk te kunnen geven bij hoesten (en ook bij lachen).

VLINDERKUSSENTJE

Ook een fijn reiskussentje, zo weten we uit ervaring. Het kussentje is verkrijgbaar in zachte stoffen, mooie sierstoffen en in vrolijke kinderstoffen. Ook kunnen we het kussentje maken van uw eigen, favoriete stof. Dit kussentje is vernoemd naar Jolanda, voor haar hebben wij dit kussentje ontworpen. Dit kussentje is vooral erg fijn voor patiënten die een dubbele amputatie hebben ondergaan. 

bottom of page