top of page

WAT WIJ DOEN

01

Heartpillows

Met liefde

op maat gemaakt

In principe is het niet nodig om je heartpillow te wassen (liever niet zelfs) omdat je het over je kleding gebruikt. Het kan natuurlijk voorkomen dat het kussentje een opfrisbeurt nodig heeft. 

Heeft je heartpillow echt een wasbeurt nodig? Dat kan!

Het kussentje wordt gemaakt van katoen, evenals de vulling, en is dus wasbaar. Dat kan met de hand of eventueel in de machine op 30*C (bij voorkeur in een waszakje). Om de vulling wat los te kloppen, kun je het daarna in de droger met een paar tennisballen drogen, al zal de vulling daarna misschien niet meer zo lekker zacht zijn.

Onze heartpillows

Onze kussentjes zijn op te halen op een van onze 3 locaties. Voor meer informatie, zie onze contact pagina.   

Ideaal als je een borstoperatie hebt ondergaan en ook erg geschikt voor mensen met een slijmbeursontsteking in de schouder. Het kussentje vermindert namelijk de spanning in de schouder. Het is ook erg handig voor mannen om  klachten te verminderen na een prostaatoperatie. 

HEARTPILLOW

Sommige vrouwen krijgen na een borstoperatie of behandeling last van hun ribben waardoor de band van de beha pijnlijk knelt. Hiervoor maken we zachte strookjes in diverse modellen en maten en in verschillende kleuren. Je kunt je eigen beha's blijven dragen en hoeft dus geen nieuwe, dure beha te kopen ;).

DOLCE MAMMA

Ook een fijn reiskussentje, zo weten we uit ervaring. Het kussentje is verkrijgbaar in zachte stoffen, mooie sierstoffen en in vrolijke kinderstoffen. Ook kunnen we het kussentje maken van uw eigen, favouriete stof. Dit kussentje is vernoemd naar Jolanda, voor haar hebben wij dit kussentje ontworpen. Dit kussentje is vooral erg fijn voor patiënten die een dubbele amputatie hebben ondergaan. 

VLINDERKUSSENTJE

bottom of page